ACTUEEL

23-9-2019

In het weekend van 26 en 27 oktober staan wij weer op deze fantastische fair in het prachtige natuurgebied ” het Lutterzand” in De Lutte.

19-04-2019

Wat hebben we er hard aan gewerkt de afgelopen weken en wat een top webshop designer heeft ons geholpen om compleet in onze stijl deze mooie webshop te ontwerpen!
We zijn oprecht trots!
Neem snel een kijkje en kom lekker (online) shoppen!

18-12-2018

Jaaaaaaa het gaat eraan komen! We zijn voornemens om begin volgend jaar te starten met een webshop.

Dus houd onze Website en Facebook pagina in de gaten voor verdere details.

15-12-2018

Gisteren stonden we op de kerstfair van de Stichting KOE.

Werknemers van de SKOE konden op deze fair hun eigen kerstpakket uitzoeken in een sfeervolle ingerichte zaal bij Van der Valk in Enschede.
Voor ons erg bijzonder omdat we allebei voor deze stichting werken/ gewerkt hebben. Erg leuk om collega’s en oud collega’s weer gezellig gesproken te hebben. We hebben een geslaagde middag en avond gehad. Op de volgende pagina kun je nog wat sfeerfoto’s bekijken die gemaakt zijn van ons Buiten-Geluk assortiment door Look-at-You-fotografie.

1-9-2018

Yessss Conceptstore nr 3 is een feit!

Wij zijn erg blij dat we in deze mooie Conceptstore van Femke onze spullen mogen verkopen.

Naast dat we ons gewone assortiment verkopen wij op deze locatie ook planten. We zijn heel blij dat we dit tot onze collectie hebben mogen toevoegen.

12-6-2018

Vanaf 12 juni vind je ook in conceptstore villa 8 in het centrum van Borne een deel van het Buiten-Geluk assortiment.

Deze super leuke winkel is van Rianne en Roselie, ook 2 vriendinnen en runnen met heel veel passie deze conceptstore.

De producten die je in de winkel en webshop ziet komen van verschillende kleine ondernemers. Een aantal van deze kleine ondernemers ontwerpen en/of maken hun producten zelf. Bij Conceptstore Villa 8 kun je dus echt unieke producten vinden die je niet op iedere hoek van de straat kunt kopen!

27-05-2018

Vrouw 2018 moet wederom een totaalbeleving worden van winkelen, ruiken, proeven, proberen, zien, doen en ervaren.

Een fair met ongeveer 150 standhouders in de categorieën:

Home and Living, Beauty and Welness, Mode en accessoires, Gezondheid, Kunst, Spiritueel en een heus Foodplein.

Een interactieve fair tussen standhouders en bezoekers!

27-05-2018

Yes!!

Vanaf 1 april vind je een gedeelte van het Buiten-Geluk assortiment in Conceptstore The Upperside in Enschede.

Conceptstore The Upperside vind je in de haverstraatpassage in hart van het Enschedese centrum. De ingang van de conceptstore wordt gedeeld met de populaire lunchroom ‘De Broodbode’. Lekker shoppen en daarna een heerlijk broodje eten……. of andersom natuurlijk;) Binnen de conceptstore zijn verschillende ondernemers gevestigd die een plek huren waarop ze hun spullen presenteren en verkopen. Het aanbod wisselt zeer regelmatig waardoor de bezoeker telkens opnieuw verrast wordt.

20/21-5-2018

Pure Pinksterfair

Het thema van 2018 is: STOER BUITEN LEVEN, dus Buiten Wonen, Buiten Koken, Buitensport, kortom: Het stoere actieve leven buitenshuis! Dit jaar kunt u alles te weten komen over bushcraft en survival, gaat u onder begeleiding sporen zoeken, navigeren en misschien zelfs wel een vuurtje maken. Natuurlijk doet u actief mee op de klimwand en met GEO catchen! Tijdens de Pure Pinksterfair is er nl een tijdelijke (niet officiële) korte route uitgezet, om kennis te maken met deze populaire sport. Pas op……je raakt eraan verslaafd

21/22-04-2018

Kom genieten en laat je verrassen op de Lente Fair Twente. Op zaterdag 21 april en zondag 22 april zal deze Lente Fair Twente plaatsvinden op Vliegveld Twenthe. Deze nieuwe lente fair Twente zal geheel in het teken staan van het complete leven. Van binnen- en buitenleven, mobilteit, bouw en verbouw, veranda’s, tuininrichting tot lifestyle, decoratie, dieren, hobby’s, fashion en food.

Elk jaar weer als april begint, de eerste zonnestralen komen, gaat het buitenleven weer van start…

Vragen?

Stuur een mailtje naar info@buiten-geluk.nl

Op ma. – wo. zijn we te bereiken op 06 29 04 40 40.

Op wo. – vr. zijn we te bereiken op 06 14 42 88 70.