ACTUEEL

Bryck design (tuin) meubelen

17-4-2018

 

BRYCK comfortabele design meubelen voor binnen en buiten van Nederlands fabricaat met een gezonde portie allure, uniek in z’n soort.

RELAX! IT’S A BRYCK!
Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzakbank of loungebank misschien? Een loungekussen? Nee. Het is een BRYCK. Comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Nederlands fabricaat met een gezond portie allure, uniek in z’n soort. Enjoy the bright side of BRYCK en relax…

7-3-2018

BuitenGewoon STOER – dé beurs voor het actieve buitenleven.

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart gaat met BuitenGewoon STOER in Almelo het nieuwe outdoor seizoen van start.

Buiten-Geluk staat op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart in Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenleven. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past.

Wij staan op deze beurs weer met een mooi assortiment aan spullen van Buiten-Geluk.

11-12-2017

Op 8, 9 en 10 december hebben wij op de Christmas Fair Twente gestaan op Het Hulsbeek in Oldenzaal.

Het was een bijzonder weekend met veel gezelligheid in winterse sferen.
We hebben weer veel leuke mensen mogen ontmoeten in onze Buiten-Geluk stand, mensen die de hagel, regen en sneeuw getrotseerd hebben om naar de fair te komen. Wat een toppers!!

07-12-2017

De feestdagen staan bekend om veel feestvreugde, de sfeervolle decoratie en dan op de bank met een dekentje en warme chocolademelk. Hoe leuk is het om ‘the most wonderfull time of the year’ zowel binnen als buiten door te brengen.

Wij combineren daarom deze Kerst het binnenleven met dat van buiten en we worden er zelf mega enthousiast van. Kom maar op met de kerstlampjes, knusse decoratie en kerstbomen voor buiten. Met deze stylinginspiratie maak jij van je tuin een echt winterwonderland.

30-10-2017

Op 28 en 29 oktober hebben wij op de prachtige fair in het mooie natuurgebied Lutterzand gestaan.

Naast de verkoop van producten uit het Buiten-Geluk assortiment hebben wij uitleg gegeven over onze advies op maat pakketten voor de styling/inrichting en het ontwerpen van buitenruimtes.

We hebben 2 hele leuke dagen gehad, veel gezellige en enthousiaste mensen ontmoet en weer hele mooie opdrachten die we mogen uitvoeren! Super!

Op uitnodiging van Hartman Outdoor tuinmeubelen mochten we dit jaar de Spoga Gafa  beurs in Keulen bezoeken.

We waren aangenaam verrast over hoe mooi deze stand was ingericht. We vonden het zo’n leuke en mooie stand dat we er een mooi artikel over willen schrijven.

04-09-2017

We zitten weer vol inspiratie na het bezoeken van de SPOGA. De toonaangevende beurs op tuin-gebied wereldwijd. We hebben mooie buitenlandse merken gespot met prachtige buitenartikelen. Hoekbanken met trendy bekleding die tegen elk weer-type buiten kunnen blijven staan, gave buitenkeukens en ook diverse mooie lounge meubelen hebben we gespot. Ook van Nederlandse bodem waren er mooie stands die ons erg verrast hebben. Over de Nederlandse stand die ons het meest verrast heeft laten we jullie later wat meer lezen. Dus houd de site in de gaten.

In september staan er weer een aantal inspirerende beurzen op de agenda waar wij naartoe gaan.

We gaan op zoek naar leuke, inspirerende en vernieuwende ideeën die we zullen gaan toepassen in onze styling/ontwerp opdrachten.

Ook hopen we weer gave, unieke producten te vinden die we op de volgende fairs aan jullie kunnen laten zien/ verkopen.

29-05-2017

Wat een leuk Event was Vrouw 2017. We hebben een erg gezellige dag gehad en veel leuke, nieuwe en gezellige mensen ontmoet. En wat waren de reacties op onze stand van jullie kant leuk om te horen. We werden er oprecht super blij van. En gloeien nog een beetje na van het hele gebeuren.

Mocht je toch nog wat gezien hebben in onze stand waar je over twijfelde en het naderhand toch graag gekocht had. Mail ons dan gerust op: info@buiten-geluk.nl   

groetjes  Marion en Mariël

28-05-2017

Onze eerste fair is een feit!!
Op zondag 28 mei staan wij op het event van Vrouw 2017!
We hebben heel veel zin om op dit event onszelf te laten zien en hopen ook dat het een geweldige dag gaat worden.
Wij hebben er zin in! Komen jullie ook?

Vragen?

Stuur een mailtje naar info@buiten-geluk.nl

Op ma. – wo. zijn we te bereiken op 06 29 04 40 40.

Op wo. – vr. zijn we te bereiken op 06 14 42 88 70.