BRYCK DESIGN (TUIN) MEUBELEN

Over Bryck

Bryck is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in het Friese Joure. Het merk Bryck staat voor degelijke en unieke producten. De outdoor loungemeubels zijn gemaakt van hoogwaardig, sunproof en neerslagvriendelijk textiel. Hierdoor blijven de producten in alle weersomstandigheden mooi, zodat je er jaren lang van kan genieten. De kussens van de loungemeubels zijn goed gevuld met recycling-vriendelijke, super isolerende EPS. De kleine piepschuimballetjes zorgen ervoor dat jij altijd de perfecte zit- of loungehouding kan vinden. Zo kan jij optimaal relaxen en tot rust komen! Door de gekozen materialen zijn de outdoor loungemeubels makkelijk te verplaatsen en kan je deze overal mee naar toe nemen.

Elke BRYCK is vervaardigd van aparte binnenhoezen. Je kunt ook steeds wisselen door aparte hoezen te bestellen. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. De loungekussens zijn goed gevuld met recycling-vriendelijke, super isolerende EPS voor de perfecte zit, ondanks het lichtgewicht van de bank. Je kunt aparte binnenvulling bij bestellen om langdurig een stevige zit te houden.
Stof


De buiten collectie stoffen zijn heel mooi en blijven ook mooi. De stof is niet erg grof of synthetisch zoals je wel eens ziet in buitenmeubelen. Daarom kunnen deze stoffen ook prima binnen gebruikt worden!
De stof is Sunproof en van neerslagvriendelijk textiel.

Wij zijn de trotse dealers van dit prachtige merk.

Wil je een keer proefzitten of meer informatie over de mogelijkheden en opties qua stoel, bank of ligbed. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de brochure online en bestel via het contact formulier.

Bekijk in het lookboek naar de mogelijkheden:

Vragen?

Stuur een mailtje naar info@buiten-geluk.nl

Op ma. – wo. zijn we te bereiken op 06 29 04 40 40.

Op wo. – vr. zijn we te bereiken op 06 14 42 88 70.