Hoe het ooit begon:

Begin jaren ’60 ontstond ook in Nederland de trend “buitenleven”. Langzaam maar zeker namen de nieuwe tuin- campingstoelen de plaats in van de oude houten keukenstoelen. Het bedrijf Hartman speelde in op die trend en kwam op de markt met een stalen vrijetijdsmeubel. Rond 1982 kwamen ze met ijzersterke kunststof tuinmeubelen op de markt. Het werd een groot succes.

 

De stoelen stonden bij menig huishouden in de kleuren wit blauw en of groen in de tuin.  Wie kent ze niet de fijne standenstoel. Er werden zelfs tv-uitingen gemaakt over deze geweldige tuinmeubelen. (Bekijk daarvoor dit filmpje) https://vimeo.com/36695155

De tuinmeubelen stonden voor degelijk, goed en betaalbaar.

Rond de jaren ’90 speelde Hartman in op de nieuwe trend die toen opkwam en wel die van de teakhouten meubelen en leek het of de kunststof stoelen op zijn retour waren.

In 2005 kreeg Hartman een nieuwe naam. Hartman Outdoor Products om onder die naam ook accessoires zoals parasols en stoelkussens te gaan verkopen.

De slogan: “Hartman, daar geniet je langer van.”  Past dan ook perfect bij het bedrijf om daarmee de kwaliteit van het hele leveringsprogramma te onderstrepen. Hartman is dan nog steeds een van de toonaangevende merken op tuinmeubel gebied.

Internationaal komt wat later jaren ’90 de trend gevlochten meubelen in opmars en ook hier speelt Hartman weer goed op in. Kunststof is Back.

Hartman Outdoor Product is anno 2017  nog steeds een actief en innovatief bedrijf dat inspeelt op de nieuwste trends waarin heel veel mensen een groot vertrouwen hebben.

Op de Spoga Gafa zagen we de trendy en hippe tuinsets van Hartman Outdoor Products.

Voor elke soort tuin of terras is er een perfecte match. Van Bistro set, diningset tot een heerlijke loungebank. Wij waren verkocht door de mooie materialen die ze hebben gekozen en de moderne look.

Ook tijdens het bezoek aan de VT wonen beurs hebben weer mooie tuinmeubelen  van Hartman gezien die prima passen binnen deze eigentijdse beurs.

Wij waren onder de indruk van dit mooie bedrijf en deze tuinmeubelen zouden prima passen binnen onze eigen tuinen.

Navigatie

Vragen?

Stuur een mailtje naar

info@buiten-geluk.nl

Op ma. – wo. zijn we te bereiken op 06 29 04 40 40.

Op wo. – vr. zijn we te bereiken op 06 14 42 88 70.