KERST INSPIRATIE VOOR BUITEN

Winterdecoratie bij de voor of achterdeur.

Versier je entree en voordeur met lantaarns, kerstgroen of lampjes. Een leuke kerstkrans aan de voordeur zorgt voor een echt kerstgevoel. Heb jij geen stroompunt bij de voordeur? Geen paniek! Tegenwoordig zijn er ook hele mooi kerstlampjes te koop die op batterijen werken.

Lampjes, lampjes en nog eens lampjes.

Wat er echt niet in jouw tuin mag ontbreken, zijn kerstlampjes.In de donkere wintermaanden is het fijn om te kunnen genieten van een mooi verlichte tuin. Wanneer je wat minder houdt van uitbundige versiering, kies je voor een strak lichtsnoer langs je veranda of aan de rand van je schutting. Hierdoor geniet je ook binnen van de gezelligheid van buiten. Om het nog leuker te maken, zet je een timer op de verlichting zodat de lampjes al aan zijn wanneer je ’s avonds in het donker thuiskomt en uitgaan als je naar bed gaat.

Tuintafel in kerstsfeer

Hoewel je waarschijnlijk drukker bent met het decoreren van je eettafel voor het kerstdiner, is de decoratie van je tuintafel ook erg leuk om te doen. Plaats op je tuintafel leuke stolpen, potten en lantaarns vol met kerstgroen en lichtjes. Met mos, dennenappels, creëer je een echte kerstsfeer op je tuintafel. Bij een mooie droge kerst pak je natuurlijk een paar kussens, plaids en een kop Glühwein om je heerlijk te nestelen op je tuinbank rond de vuurkorf.

Wij hopen dat we jullie een beetje hebben kunnen inspireren en wensen jullie een hele fijne kersttijd toe!

Vragen?

Stuur een mailtje naar

info@buiten-geluk.nl

Op ma. – wo. zijn we te bereiken op 06 29 04 40 40.

Op wo. – vr. zijn we te bereiken op 06 14 42 88 70.